Plafondeiland | Systeemplafond

Marvo Systeemplafonds verzorgt de volledige montage van plafondeilanden in gebouwen en ruimten.

Vrij hangende plafondelementen

Plafondeilanden zijn plafondelementen die in een ruimte hangen. Klanten kiezen vaak voor een plafondeiland om twee redenen:

  • Design: de elementen voor plafondeilanden kunnen in talloze kleuren en maten geleverd worden. Het geeft de gelegenheid een geheel eigen uitstraling aan een ruimte te geven
  • Akoestiek: wanneer er problemen ontstaan met de akoestiek in een gebouw of ruimte dan kan een plafondeilanden een uitstekende oplossing zijn

Verbeteren geluidsabsorptie

In grote lawaaierige omgevingen zoals winkels, restaurants en winkelcentra is veel geluid aanwezig van pratende en bewegende mensen. Vrijhangende plafondhanden kunnen geplaatst worden om de akoestiek te verbeteren.

U kunt zich een winkelcentrum voorstellen waarbij in gebieden als receptie- en informatiebalies plafondeilanden geplaatst worden. Zo kunnen de receptiemedewerkers klanten netjes en verstaanbaar te woord staan.

De voordelen van een plafondeiland

Een plafondeiland heeft een aantal voordelen. Met name wanneer er veel mensen in één ruimte zijn levert een plafondeiland een grote bijdrage aan het de akoestische waarde. het Wij zetten de voordelen van een plafondeiland voor u op een rij:

  • Geluidsreductie in de buurt van de eilanden
  • Verbeterde spraakverstaanbaarheid
  • Minder inspanning van de stem
  • Minder stressgerelateerde symptomen bij mensen
Plafondeiland monteren en plaatsen

Nadelen plafondeiland

Een plafondeiland is qua onderhoud lastig. Stof verzamelt zich op de eilanden. Dit is moeilijk bereikbaar waardoor schoonmaken lastig is.

Vakkundige ondersteuning

Wanneer u zelf niet de kennis hebt om een gedegen keuze te maken dan ondersteunt Marvo Syteemplafonds u graag. Naast de theoretische kennis beschikken wij over kennis uit de praktijk.

Organisatorische exclusiviteit

Om geen hinder te ondervinden van het plaatsen en opnieuw plaatsen van de systeemplafonds biedt Marvo Systeemplafonds de optie om dit ’s nachts of in het weekend te organiseren. Zo voorkomt u dat medewerkers of klanten zich in de rommel begeven.

Verwante informatie

Verwante diensten

Contact

Hebt u vragen of opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact op met Marvo Systeemplafonds

Algemene voorwaarden

Marvo systeemplafonds - Stephensonstraat 21 B - 7903 AS Hoogeveen
Tel: 0528 - 74 50 40 | Email: info@marvo.nu


kvk nr: 04062611 - BTW nr: NL815195321B01


Website ontwerp
Eyemedia - Hosting Dnr.nl
Copyright © Marvo systeemplafonds